dimecres, 15 de maig del 2013

Curs: La clau de l'èxit. Eines per aconseguir els teus objectius. 19/5/13


Centre El Camí


           Diumenge 19 de maig taller
         LA CLAU DE L'ÈXIT
             EINES PER ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS
          amb Teresa Casas


‘La clau de l'èxit: Eines per aconseguir els teus objectius’

CURS – TALLER dia 19 de maig (matí)

Quins reptes voldries assolir a la vida? Quines coses realment desitjaries que es fessin realitat? Estàs disposat/da a aconseguir-les? Estàs disposat/da a comprometre’t amb la teva felicitat?

Mitjançant un treball de coaching individual, i alhora grupal, reformularàs els teus objectius, dissenyaràs el teu pla d’acció a mida i posaràs en pràctica eines creatives i eficaces per mantenir la teva motivació cap al teu objectiu.

La vida és un camí cap a nosaltres mateixos, un camí de transformació que requereix de la nostra autenticitat, on els nostres somnis, desitjos, il·lusions ens donen moltes pistes de quin és el camí a seguir i ens ajuden a desenvolupar tot el nostre millor potencial.

Els teus valors, les teves emocions, els teus pensaments, … et poden orientar cap a l’èxit personal, si tots ells estan alineats i són coherents amb les teves accions. T’atreveixes a passar a l’acció? Si no és ara, quan ho faràs?

Aquest taller és per a tu si creus que et costa assolir el que et proposes, si et sents confús o desmotivat en la consecució dels teus objectius, si tens por a aconseguir el que et proposes, si tens ganes de canviar i ets a punt de fer un pas més.

Imparteix :
Teresa Casas. Coach i facilitadora del canvi. Formació en Ecologia Emocional, Coaching Estructural i Sistèmic, Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge.
Dia:
Diumenge 19 de maig
Horari:
10 a 14 h.
Inversió:
40 €  ABONATS/DES: 32 €

CAL INSCRIURE'S AMB PAGA I SENYAL DE 20 € AL CENTRE EL CAMÍ

Abona't per nomès 10 €
Per només 10 € al mes podeu accedir a tallers i conferències gratuïts,
així com gaudireu del 20% de descompte en tots els nostres serveis!!!


CENTRE EL CAMÍ
C/. Escola Pia, 15
08201 - Sabadell

Tels. 93 727 93 08 / 615 44 34 51
www.centreelcami.com

Fotos xerrada informativa (10/5/2013)