dimarts, 27 de novembre del 2012

STOP! Zona de confort

El dia que decidim ser feliços ens convertim en buscadors incansables.

Alguns de nosaltres, per descobrir que la felicitat resideix dins nostre, necessitem voltar el món: descobrint nous llocs, nova gent, noves cultures, noves maneres de fer... De fet, ens descobrim a nosaltres mateixos reaccionant com mai abans ho havíem fet.

Com més vegades ens allunyem de la comoditat, dels braços protectors del que ja coneixem, més oportunitats per créixer tindrem, i més pistes sabrem de per on discorre el sentit de la nostra vida.

La vida senzilla és plena de grans mestres. Ens pensem, en un principi, que un mestre ens il·lumina el camí, que ens fa grans i savis, ...com quan érem nens. Després però, descobrim que un mestre és aquell nen que acaba d'arribar a aquest món, i és savi perquè no sap... o encara millor, descobrim que és mestre aquell company o veí que ens treu de polleguera. És quan el nostre ego aflora, que la humilitat té més espai per fers-se gran.

Sortir de la zona de confort comporta arriscar-se, atrevir-se, ...considerar l'opció del fracàs com un més dels finals possibles, si és que hi ha final... Alhora implica confiar en un mateix, en la força innata per aprendre de tot, i a recuparar-se dels moments poc fàcils.

El millor moment per un aprenent i enamorat de la vida, crec que es culmina en aquell que, des de la humilitat més absoluta, s'adona que, sent autèntic i coherent amb si mateix, està fent el que li agrada, i que alhora, inspira a d'altres a anar a la recerca del seu tresor interior, a ser el que volen ser, a estimar el que ja són.

L'Eduard és una persona que porta molts anys en això. És un aventurer, un creador nat, un inspirador, un especialista en provocar el canvi en les persones i en el món. Creu en un món més just i per això s'implica amb la vida, arreu del món. Reflexiona, pensa, crea i torna a crear. Busca els espais per aprendre, i alhora molts nens i joves tenen la sort d'aprendre d'ell.

Gratitud, alegria, creativitat, aventura, sensibilitat, solidaritat, amistat, curiositat... és el que em desprenen els passejos pel seu bloc.

Aviat el seu bloc COM GOTES A L'OCEÀ farà 5 anys que nodreix la xarxa, i les nostres vides.

Des d'aquí, una fortíssima abraçada i PER MOLTS ANYS!!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada