diumenge, 26 de febrer del 2012

El que ja som

Cap de setmana tranquil, per interioritzar, per sentir, per compartir el res i el tot.
  
Dos anys després de visitar el Miracle (Solsona) per primera vegada amb els mateixos companys del màster m'adono de tot el que ha passat durant aquest temps.
  
Aquella primera vegada vam tenir un gran mestre entre nosaltres. Vam omplir-nos el cap de setmana d'activitats, planificant cada minut del dia per aprofitar el temps al màxim i gaudir de la companyia fent coses i vivint experiències.
Aquesta vegada el mestre, en l'últim moment no ens ha pogut acompanyar (millora't Esteve!) i se'ns ha vingut a sobre un cap de setmana improvisat, buit, estrany ... a més a més, amb gent nova que s'afegia de nou al grup.

Ha tocat desfer les expectatives, acceptar la situació, pensar en positiu, sentir l'essència dels companys, donar sentit al moment, connectar-nos amb l'energia, involucrar-nos amb el present, fluir amb el tot.
Així és com un cap de setmana buit, ha esdevingut ple de contingut. Així és com els silencis i meditacions espontànies han estat plenes de sentit. Així és com la complexitat del 'voler ser' s'ha fos amb la senzillesa del 'ja som'. Així és com buidant-nos, ja som el 'tot'.
  
Cadascun de nosaltres hem fet un camí per la vida ple d'aventures, neguits, creixent de les dificultats, apreciant cada vegada més les petites coses... queda lluny el primer dia que vam fer el primer 'click'... i vam decidir posar-nos a caminar... i dies com avui m'adono que estic al mateix punt d'inici, en el meu mateix 'jo', però transformat, més senzill, més lleuger, més permeable.
  
Mai saps on trobaràs l'aprenentatge o la lliçó del dia viscut. Penso que aquest cap de setmana se'ns ratifica la irrellevància de l'espai i del temps. Sense tenir l'Esteve 'a tocar', l'hem sentit molt present entre nosaltres. L'essència del grup es manté amb els que som, pocs o molts. Alguns, sense conèixer-nos fins el moment present, ja ens sentim com part de tota una vida. En el més rotund silenci, i en el més estrident so, els nostres cors es poden escoltar. 
  
Un gran Namasté a tots/es.
Gràcies per les estones compartides, gràcies per la vostra essència.
Gràcies Esteve per la teva llum.

1 comentari: